| Forside | | Næste |
Eksempel for et køleskab
Indholdsfortegnelse
Forord
1 Køleskabets familie
2 Køleskabets funktionshierarki
3 Erkendelser og anbefalinger fra miljøvurderingen
3.1 Vigtigste faser i livsforløbet (svar på spørgsmål 1, 2 & 3)
3.2 Vigtigste enkeltprocesser (svar på spørgsmål 4)
3.3 Vigtigste kilder til påvirkninger (svar på spørgsmål 5)
3.4 Overordnede anbefalinger fra miljøvurderingen
4 Erkendelser og anbefalinger fra mijødiagnosen
4.1 Materialer
4.2 Kemikalier
4.3 Energi
4.4 Andet
4.5 Anbefalinger fra miljødiagnosen
5 Tekniske løsningsmuligheder
6 Forretningsmæssig vurdering
7 Retningslinier og anbefalinger for ledelse, produktudviklere og væsentlige aktører i køleskabets livsforløb
8 Konklusion
9 Referencer
| Forside | | Næste | | Top |
|