| Forside | | Indhold | | Forrige |
Renere Teknologi på svine- og kreaturslagterier
| Afblødning, kreaturer |
| Afblødning, svin |
| Afhudeslagtning, svin |
| Afhåring |
| Afskylning efter afhudning 1 , 2 |
Bedøvning
kreaturer
Svin |
| Begrænsninger |
| Biogasanlæg. |
| Biprodukter til kødfoder |
| Blod |
| Blod, BI5 |
| Blod, spisebrug 3,4 |
| Blod, teknisk |
| Blod, teknisk blod |
| Blodgang |
| Blodgang, afløb 5, 6 |
| Brusere |
| Brynjehandsker, vask |
| Bundender |
| Børstemøller |
| CIP-rengøring |
| CO2-bedøvelse |
| Dampskoldning |
| Drikkevand, kreaturer |
| Drikkevand, svin |
| Drikkevandsautomater |
| Dryprender 7, 8 |
| Energi |
| Energibesparelser |
| Energiforbrug,
kreaturslagtning |
| Energiforbrug, svineslagtning |
| Enhedspriser |
| Fast organisk affald . |
| Fedtender |
| Fedtender, kreaturer |
| Fedtender, svin |
| Fedtslam |
| Fedtsmelteri, spisefedt |
| Finishvand |
| Flotamat 9,10 |
| Flotationsslam |
| Flækkesav, vask |
| Folde, stald, svin |
| Forklæder, vask |
| Forskærebånd |
| Forsyningsanlæg, tekniske
installationer |
| Forurening, kreaturslagtning
|
| Forurening, svineslagtning |
| Fyraftensrengøring |
| Genbrug af spildprodukter |
| Genbrug af vand 11,12,13,14,15 |
| God maskinmester praksis |
| Grindsted-system |
| Grindsted-systemet |
| Gulvstrøelse |
| Gylletank |
| Gødning 16,17,18,19,20 |
| Gødningspumpe 21, 22 |
| Halsrensning |
| Hvid slagtegang, svin |
| Hængejern, vask |
| Håndvaske 23, 24 |
| Hårstøder |
| Juletræer, vask |
| Kallun, vom |
| Kassater, konfiskat |
| Kasser, vask |
| Kasserede tarmsæt |
| Kloaksystem |
| Knive, vask |
| Knivsterilisator |
| Kreaturhoveder 25,26 |
| Krogtarme |
| Krustarme 27, 28 |
| Kødbenmel |
| Kødfoderfabrikker |
| Køleanlæg |
| Kølevand 29,30 |
| La Paramentiere |
| Limvand |
| Lækagetab |
| Maskinlinie |
| Mave-/tarmindhold |
| Mavemaskine |
| Maver |
| Maver, kreaturer |
| Maver, svin - tør tømning |
| Midtflækning, kreaturer |
| Midtflækning, svin |
| Miljøstyring |
| Mopsebord |
| Mucosa 31,32 |
Nøgletal
kreaturslagtning
svineslagtning
|
Opsamlingsrender |
| Opskæring |
| Overbrusning, svin 33,34 |
| Plucks |
| Pluckskroge |
| Pluckskroge, vask |
| Plucksudtagning, kreaturer |
| Plucksudtagning, svin |
| Prisindeks |
| Ren slagtegang, svin |
| Renere teknologi |
| Rengøring |
| af maskiner |
| i arbejdstiden |
| Rengøringsforløb |
| Rengøringsselskab |
| RT på
slagterier, definition |
| Sigods |
| Sikring mod rørbrud |
| Skoldekar |
| Skoldning |
| Skæver |
| Slagtehal |
| Slagteprocessen for
kreaturer |
| Slagteprocessen for svin |
| Slir.35, 36 |
| Slisker, tilføring af vand 37,38 |
| Smaltarme 39,40,41 |
| Smuld fra save |
| Sort slagtegang, svin |
| Sortskraber |
| Soslagterier |
| Spraykøling (pølser)
|
| Spulepistol 42,43 |
| Stald, kreaturer |
| Sterilisatorer |
| Sterilisering 44,45,46,47,48,49,50,51 |
| Stikning, kreaturer |
| Stikning, svin |
| Stiksår, skylning |
| Støvler, vask |
| Støvsugning, transportbiler |
| Svideovn |
| Svidning |
| Svinebørster 52,53 |
| Svinemaver, køling. |
| Svineslagterier |
| Sværbehandling 54,55 |
| Tarmbakker |
| Tarmbakker, vask
|
Tarmrensning
kreaturer
svin |
| Tarmrensning, forurening |
| Transportbånd,
vask |
| Trykluft |
| Tunger |
| Tungevasker |
| Tørskrabning 56,57,58 59,60, |
| Udbening |
| Uren slagtegang, svin |
| Vakuumpumper |
| Vandbudget, tarmrensning |
Vandforbrug
kreaturslagtning |
| Vandforbrug, svineslagtning |
| Vandspild, eksempler |
| Varmegenvinding, svideovn |
| Varmt brugsvand |
Varmtvandsforbrug
kreaturslagtning |
| svineslagtning |
| Vask før afhudning |
| Vaskeanlæg |
Vaskeplads
kreaturslagterier |
| svineslagterier |
| Ventilationsanlæg |
| Ventilatorer |
| Vogne og kar, vask |
| Vådsugning 61,62,63,64 |
| Forside | | Indhold | | Forrige | | Top | |