Miljøforhold ved vedligehold renovering og
nybyggeri i hotel- restaurant- og turistvirksomheder

Indholdsfortegnelse

1 Forord
   
Sammenfatning
2.1 Metode
2.2 Særlige kendetegn
2.3 Væsentlige miljøpåvirkninger
2.4 Miljøindikatorer
2.5 Vedligeholds- og udskiftningsfrekvens for udvalgte bygningsdele og inventar
2.6 Resultater fra testvirksomhederne
2.7 Konklusion
 
3 Summary
3.1 Methodology
3.2 Specific Characteristics
3.3 Significant Environmental Aspects
3.4 Environmental Performance Indicators
3.5 Frequency for maintenance and replacement of selected building materials and fixtures
3.6 Results from the Companies in the Case Studies
3.7 Conclusion
   
4 Baggrund
4.1 Branchen
4.2 Hotel Prindsen
4.3 Ishøj Hotel og Kursuscenter
  
5 Formål
    
6 Særlige kendetegn for branchen
6.1 Levetid
6.2 Stort slid/tilsmudsning
6.3 Spidsbelastninger
6.4 Krav til udseende/image
6.5 Stor udskiftning af medarbejdere/gæster/kunder
6.6 Registrering af forbrug
    
7 Væsentlige miljøpåvirkninger
  
8 Miljøindikatorer
     
Vedligeholds- og udskiftningsfrekvens for udvalgte bygningsdele og inventar
9.1 Løbende vedligehold, service og eftersyn
  
10 Resultater fra testvirksomheder
10.1 Processen om inddragelse af miljøforhold i projekterne
10.2 Miljømålsætninger Prindsen
10.3 Resultatskemaer/miljøhandlingsplan for Hotel Prindsen
10.4 Miljøundersøgelser
10.4.1 CTS
10.4.2 Minibarer
10.4.3 Ventilation
10.4.4 Gulvvarme
10.4.5 Gulve i hotelværelser 
 

Bilag A
Bilag B
Bilag C
Bilag D
Bilag E