Indsamling af organisk affald fra husholdninger, små erhvervskøkkener og fødevareforretninger i Aalborg kommune

Indholdsfortegnelse

Forord
        
Sammenfattende artikel
         
1 Indledning
1.1 Baggrund
1.2 Formål
1.3 Projektets omfang
   
2 Leverandører
2.1 Små erhvervskøkkener
2.2 Husholdninger
2.3 Supermarkeder
2.4 Små fødevareforretninger
       
3 Renovationsvæsenets indsamling
3.1 Indsamlingsbil
3.2 Arbejdsmiljø ved indsamling
3.3 Indsamling fra små erhvervskøkkener
3.4 Indsamling fra husholdninger
3.5 Indsamling fra supermarkeder og små fødevareforretninger
3.6 Økonomi for indsamling
3.7 Vurdering af indsamling
          
4 Behandling
4.1 Behandlingsanlægget
4.2 Undersøgelse af forbehandling i DeWaster
4.3 Karakterisering af biomasse fra DeWaster
4.4 Gasproduktion
4.5 Massestrømme gennem behandlingen
4.6 Vurdering af behandlingen
       
5 Afsætning af biomasse og rejekt
5.1 Gødningsværdi af et ton afgasset biomasse
5.2 Overholdelse af grænseværdier for biomassen
5.3 Overholdelse af krav til hygiejnisering af biomasse
5.4 Overholdelse af arealkrav for afsætning af biomasse
5.5 Afsætning af rejekt til forbrænding
5.6 Energibalance pr. ton indsamlet organisk affald
5.7 CO2 –effekt pr. ton indsamlet organisk affald
  
6 Organisation
         
7 Samlet vurdering
7.1 Teknikken fungere
7.2 Økonomi
7.3 Arbejdsmiljø
7.4 Affaldets fysiske karakter
7.5 Affaldets kemiske sammensætning
7.6 Hovedproblemer

Bilag

1 Bilag A: Undersøgelsesmetoder
   
2 Bilag B: Indsamlingsudstyr
  
3 Bilag C: Resultater små erhvervskøkkener
  
4 Bilag D: Resultater husholdninger
  
5 Bilag E: Resultater supermarkeder
 
6 Bilag F: Resultater små fødevareforretninger
 
7 Bilag G: Arbejdsmiljø
 
8 Bilag H: Forbehandling
 
9 Bilag I: Fysisk karakterisering
 
10 Bilag J: Foto af sigter
 
11 Bilag K: Afgasning
 
12 Bilag L: Energibetragtninger
 
13 Bilag M: CO2 -effekt
 
14 Bilag N: Økonomi
 
15 Bilag O: Usikkerheder og fejlkilder
 
16 Bilag P: Billeder